Når jeg kan, kan du også!


”Jeg nærmest løb hen over skolegården. Jeg var en blanding af stresset og banke træt. Drænet af at have siddet i kø på motorvejen med frustrationen uden på blusen over ikke at vide, om jeg overhovedet kunne nå at hente min datter inden institutionen lukkede. I nærmest panik over, hvem jeg skulle ringe til - en livline, der kunne hente mit barn asap. …
I vinduet kunne jeg se min lille datter sidde og kigge tålmodigt efter mig. Da jeg trådte stakåndet ind i børnehaven, løb hun mig glad i møde. Min replik var altid ”jeg skyndte mig alt, hvad jeg kunne”. Hun svarede stille ”det er ok moar” – men det var sgu ikke ok ...

Det bristede mit hjerte og fyldte mig op med konstant dårlig samvittighed. Måske kender du følelsen?

”Pædagogerne tilbragte mere tid med min datter hver dag
- end jeg gjorde”

Jeg var ked af det og misundelig på pædagogerne. De oplevede den friske, glade pige imens jeg hver dag hentede en træt pige, der knap nok havde overskud til dagens afslutning: aftensmad, bad og putning.

Hverdagskosten var overlevelse. Jeg brugte det sidste energi på at gøre dagens afslutning så magisk som muligt for min datter. Resultatet var en tyndslidt mig, der var ”færdig”, når jeg lagde mig på puden hver aften. Hvor var det dog trist og frustrerende! Hverdagen gik med at tjene penge og ordne praktiske gøremål. Det handlede om at overleve frem til fredagens højdepunkt – Disney sjov og weekenden, hvor vi endelig kunne være sammen og ha' det sjovt.

Det gav absolut ingen mening for mig at leve mit liv sådan og det var bestemt ikke sådan en mor, jeg drømte om at være. En dag var det nok – jeg besluttede, at det skulle være slut!

Jeg ville leve igen og nyde hver eneste dag for fuld udblæsning. Jeg ville nyde mit dyrebareste i mit liv - min datter. Jeg mærkede efter og opdagede, at jeg slet ikke levede efter mine inderste hjerte-værdier. 

Jeg satte en kæp i Hamsterhjulet …

Jeg vil gerne inspirere dig til at gøre det samme. Mærk efter, prioriter og find tilbage til fantasien, spontaniteten og legen i dit liv. Stå af ræset og beslut dig for at være din bedste udgave af dig. Nyd tiden med dit barn og grin hver eneste dag.

Kreativitet og en legende tilgang er løsningen til et sjovere liv. 
Du vælger selv, om du vil leve livet halvt på grund af barriere, frygt og begrænsninger eller du vil være taknemmelig, for at alt er muligt. Skab et liv, hvor du lever livet HELE ugen.

Jeg vil motivere dig til at tackle hverdagens gøremål langt sjovere sammen. Hjælpe dig til at skifte den dårlige samvittighed ud med glæde. Få flere små magiske øjeblikke og spontane grineflip. Du vil opleve, hvordan du og alle i familien bliver gladere.

Jeg har fantasien og idéerne til hvordan. Det er ikke spor svært - du skal bare have lysten til at gøre noget andet end du plejer. Og tage action! Det er jo handling, der skaber forvandling.  

FamilieOptur handler om “Morskab”, OptursMissioner, daglige løft og sjove OptursFif. OptursMissionerne er rettet til hele familien og for børn i alderen 4 - 8+ år.  Alle idéer kan nemt implementeres i en tætpakket og alt for travl hverdag.

Inspiration til mere nærvær(d) fra mig til dig.

God fornøjelse!

Varme OptursHilsner
OptursMor, Carina


”Da jeg blev mere bevidst, var jeg nødt til at ændre tingene bevidst”
Nærvær(d) er noget, vi bevidst MÅ vælge - ellers opstår fraværet og det gør ondt!

IMG_1797

OptursHverdag
– et (k)ærligt fællesskab

Opturshverdag er en lukket Facebook gruppe.

Gruppen er for hverdagens Optursmødre, der trænger til en MorPause fra Hamsterhjulet.

Vi hjælper hinanden med at slippe den dårlige samvittighed. Droppe idéen om at skulle være perfekt og tale åbent og ærligt med andre mødre om hverdagens store og små udfordringer. Gruppen er dit ”helle” - en grinepause, hvor vi åbent deler gode idéer, udfordringer, glæder, prioriteringer, mor-roller og taler åbent fra mor til mor, med kærlighed og forståelse for hinandens familie- og hverdagsliv.

Hop ind og bank på, hvis du har lyst!

Hver torsdag kl. 20.00 går jeg live med nyt tema i
“OptursMor & Mocktails”


Bank på i FB gruppen, OptursHverdag >

Morskab 1:1 Mentoring

Er du havnet i Hamsterhjulet, træt af Liguster og sukker vildt efter forandring?

Du er træt af at være den sure mor. Du savner at være sammen med dit barn på en sjov måde. Du savner grineflip, sjov og spontanitet i hverdagen, men du aner ikke hvordan.

Et kærligt skub til forandring
Lad mig være dit kærlige skub i den rigtige retning - din egen Mentor, der hjælper dig med at få mere glæde og sjov ind i din hverdag - uden besvær. "Morskab" er et 1:1 mentorforløb for dig, der vil inspireres og motiveres til at vende Hamsterjulet til Lykkehjul.

Læs mere om "Morskab" >
 • Bahnecreative

  “Carina er en eventyrlysten og positiv kvinde, hun er besiddelse af et fantastisk humør, smittende smil og total rar at være sammen eller omkring. Hun har et stort engagement i de opgaver, hun bliver stillet overfor og giver ikke op så let. Hun har meget energi. Og meget tålmodig. Hun er den menneskelige udgave af Disneys Ariel, samler på sjove anderledes oplevelser, er ikke bange for at tage en omvendt drejning og tage fat, er ikke bange for vand, tænker meget kreativt i hendes arbejde, og hverdag, er god til at få skæve idéer til ting og udføre dem.”

 • Bahnecreative

  “Carina er en som en fantastisk oplysende person.
  Sådan en man ikke kan undgå at lægge mærke til, og sådan en som man har lyst til at tale med. Carina har en skøn humor og en fantastisk udstråling. Hun er en arbejdshest og er ekstremt kreativ og lidt “skævt” tænkende, som gør hende unik i forhold til andre. Hun vil gerne levere det perfekte og ultimative produkt og kan uden tvivl levere til tip top-kvalitet. Carina er omsorgsfuld og bekymrer sig om de mennesker, hun har omkring sig. Carina er for mig en loyal, seriøs og fantastisk ven og businesskollega. Sådan en der lytter og hjælper, når man har brug for hende.
  Tak for dig, Carina:-)”

 • Bahnecreative

  “Carina er en til hver tid troværdig, dygtig og kreativ person.
  Carina ønsker hele tiden at udvikle sig på alle måder,
  så det kommer kunderne til gode. Carina ønsker at udvikle virksomheden og hende selv, så den/hun til enhver tid
  står mål med markedet og de krav, der stilles.”