FamilieOptur's uvurderlige venner

Bag en OptursFamilie står superdygtige mennesker, der brænder for det, de laver.
Jeg har fornøjelsen af at samarbejde med garvede engagerede superhelte, der også vil gøre en forskel
for børn og børnefamilier hver dag. Mød Phoebe, Sol og Camilla her på siden.

Phoebe Toft
Specialist i hjernes udvikling
Neuroplay

Siden 2012 har jeg specialiseret mig i funktionel neurologi. Min drivkraft er at eliminere udfordringer og få børn og familier til at fungere optimalt. Jeg har stor erfaring inden for det sundhedsfaglige felt og er en efterspurgt konsulent inden for neuropædagogik. Min metode afhjælper ikke kun barnets udfordringer inden for udvikling, læring og trivsel, men ændrer hele familiens dynamik. 

Sol Eowyn Storm
Meditationsinstruktør og
Åndedrætsterapeut

Sol er optaget af at bringe bevidstheden tilbage til kroppen. Når vi formår at opretholde vores forbindelse til vores vise krop, oplever vi et langt større nærvær i livet og derved opstår der større kontakt til vores iboende intuition. Sol arbejder til dagligt med Breathwork, Aktive Meditationer, afholder Retreats og har sin uddannelse LOVESTORM LEADER.

el neurologi. Min drivkraft er at eliminere udfordringer og få børn og familier til at fungere optimalt. Jeg har stor erfaring inden for det sundhedsfaglige felt og er en efterspurgt konsulent inden for neuropædagogik. Min metode afhjælper ikke kun barnets udfordringer inden for udvikling, læring og trivsel, men ændrer hele familiens dynamik. 

Camilla Riis Meile
Illustrator og Art Director

Camilla har tegnet de magiske Illustrationer til FamilieOptur's 3 nærvær(d)'sbilleder. Billederne er special edition, håndtegnet i blæk med et lille budskab om nærvær(d) og magi. Find dem under Optursgaver.

Se mere af Camilla Riis Meile's univers på Instagram, krussedullens_streger.